Известие

Collapse
No announcement yet.

Усилвател + Суббуфер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В крайна сметка аз пък имам нормални ръце и стигам копчетата на предния панел на музиката
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
      В крайна сметка аз пък имам нормални ръце и стигам копчетата на предния панел на музиката
      Е да, ама трябва да си отклоняваш вниманието

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Е, предполагам колегата не е свързал бутоните на волана с някое Нинтендо и не играе на Тетрис по време на движение.
        Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
        Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
        Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
        Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
          Е, предполагам колегата не е свързал бутоните на волана с някое Нинтендо и не играе на Тетрис по време на движение.
          Май не четеш какво е написано

Comment

Точно толкова колкото и когато сменям скоростите. Ти да не би да гледаш къде ти е скоростния лост или лоста на мигачите например?
            Пък и понеже така и не се научих да държа волана с две ръце както е по учебник та палците ми да се падат на копчетата на волана.
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Абе повече се изисква от сменяне на скоростите или натискане бутоните на волана

Comment

Абе повече се изисква от сменяне на скоростите или натискане бутоните на волана
                Кое точно? Да си завъртиш бутона за звука или да натиснеш копчето за станцията? Щото за друго аз не знам да има бутони на волана.
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Кое точно? Да си завъртиш бутона за звука или да натиснеш копчето за станцията? Щото за друго аз не знам да има бутони на волана.
                  те са 6 за станция, усилването може да не се врътка, а да е с бутони

Спирам спора

Comment

Точно толкова колкото и когато сменям скоростите. Ти да не би да гледаш къде ти е скоростния лост или лоста на мигачите например?
                    Пък и понеже така и не се научих да държа волана с две ръце както е по учебник та палците ми да се падат на копчетата на волана.
                    Ха и аз съм така,карам почти винаги с една рака.До сега ми е било по лесно да сменям нещо направо от радиото понеже ръцете не са ми където трябва на волана.Някой път когато реша да ги ползвам ми се налагаше да опипвам къде са точно бутоните на волана,понеже съм свикнал да не гледам в ръцете си а винаги напред
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                      Ха и аз съм така,карам почти винаги с една рака.До сега ми е било по лесно да сменям нещо направо от радиото понеже ръцете не са ми където трябва на волана.Някой път когато реша да ги ползвам ми се налагаше да опипвам къде са точно бутоните на волана,понеже съм свикнал да не гледам в ръцете си а винаги напред
                      Именно. На мен дистанционното ми седи в подлакътника и го ползвам само когато имам някой много претенциозен пътник (чка) да има с какво да си играе
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                      X